Hvordan optimalisere din Microsoft 365-investering med M-Files!

GRATIS FORMIDDAGS EVENT HOS MICROSOFT 

  Torsdag 16. november 

  Kl. 09:00 - 11:20, med påfølgende lunsj

   Oslo - Dronning Eufemias gate 71

 

HVA VIL VI SNAKKE OM?

Hvordan kan virksomheter optimalisere sin Microsoft 365 investering ved å dra nytte av nye integrasjoner, som M-Files plattform for automatisert dokumenthåndtering. I tillegg tar vi for oss hvordan Microsoft's Copilot og M-Files Aino komplementerer hverandre og hvordan din virksomhet kan dra nytte av denne kombinasjonen.

M-Files Aino - en generativ AI-teknologi som forbedrer og styrker M-Files automatiserte plattform for dokument-håndtering
Microsoft - fremtidens arbeidsplass; AI, kultur, endring og data-kontroll 
Nye Veier AS - reisen mot helhetlig dokumentforvaltning i driftsfasen. 
NettPost AS - en demo om hvordan M-Files gir deg kontrollert samhandling i Microsoft 365 på tvers av forretningsområder

Reserver din plass!

Hvordan optimalisere din Microsoft 365 investering med M-Files.

En lang rekke organisasjoner setter sin lit til Microsoft 365 Office Suite som sin primære produktivitetsløsning. Microsoft-verktøyene gjør det raskt og enkelt med samarbeid og multimedia-produksjon, men kunnskapsarbeid (informasjonsforvaltning) blir ofte oversett.
M-Files bidrar til å optimalisere investeringen som er gjort i Microsoft 365 takket være forbedret støtte til forretningsprosesser og automatisering av kunnskapsarbeid. 
M-Files integreres i Microsoft 365, og fungerer som det eneste tilgangspunkt til all data i bedriften. Du kan ved hjelp av Microsofts brukergrensesnitt finne, få tilgang til og forvalte all tilkoblet data, uansett hvor den befinner seg.

KONFERANSIER OG TALERE

Dag Nyrud_Microsoft (ID 432085)-modified

Dag Nyrud

Director, Security & Modern Workplace 

Microsoft 

Magnus-modified

Magnus Brøyn

Teknologiekspert og byråeier

Dagens konferansier

stig_arnemodified

Stig-Arne Ryeng

Industry Expert

M-Files

Hanne Leden (ID 432282)-modified (ID 432325)

Hanne Leden

Customer Success Manager

Microsoft 

Magnus Johansen_Nye Veier-modified

Magnus Johansen

Leder Drift & Vedlikehold

Nye Veier AS

Arve Lien Nielsen-modified

Arve Lien Nielsen

CEO

NettPost AS

Agenda

8:30 | Registrering og kaffe

shutterstock_522876544-modified

Magnus-modified

09:00 | Velkommen

Magnus Brøyn, teknologiekspert og byråeier presenterer dagens tema og talere.


09:05 | Fremtidens arbeidsplass - AI, kultur, endring og datakontroll

Dag Nyrud, Director, Security & Modern Workplace, Microsoft 

Dag Nyrud_Microsoft (ID 432085)-modified

stig_arnemodified

09:25 | Hvordan optimalisere din Microsoft 365 investering med M-Files 

Stig-Arne Ryeng, Industry Expert, M-Files 

Få fart på virksomheten din med M-Files og Microsoft 365 - optimaliser investeringen og dra nytte av nye integrasjoner. Skap innhold på en smidig måte, og ha kontroll på dataene dine.

I denne sesjonen tar Stig-Arne for seg nye måter å bruke M-Files og Microsoft 365 på, og hvordan kombinasjonen forbedrer forretningsprosesser og datahåndtering. Det daglige arbeidet, samarbeidet og kunnskapsarbeidet (dokumenthåndtering) i virksomheter forbedres, samt brukeropplevelsen og produktiviteten øker. Hør mer om hvordan du kan søke, få tilgang til og administrere data via Microsoft-grensesnitt, uavhengig av hvor dataene er lagret.


09:45 | Kaffepause & nettverking

shutterstock_1673172670-modified

Magnus Johansen_Nye Veier-modified

10:00 | Kundecase: Historien om Nye Veier AS og deres reise mot en helhetlig informasjons-forvaltning i driftsfasen. Hva var utfordringene? Hvilke grep tok de og hva tenker de nå? 

Magnus Johansen, Leder Drift & Vedlikehold, Nye Veier AS.

Avd. drift og vedlikehold i Nye Veier mottar sluttdokumentasjon fra både utførte prosjekt, pågående og fremtidige prosjekt. For å ta i bruk og tilgjengeliggjøre denne store mengden informasjon, herunder FDV-dokumentasjon, i drifts og vedlikeholdsfasen så må den struktureres og gjøres tilgjengelig og delbar for våre driftsentreprenører, i tillegg til internt. Videre må korrespondanse via mail kunne knyttes til aktuell sak som f.eks en konstruksjon på et veianlegg for å sikre historikk.

Magnus Johansen forteller om Nye Veiers reise for å realisere og  oppnå en helhetlig forvaltning av informasjon i driftsfasen, samtidig som produktiviteten ble opprettholdt.


10:20 | Hvordan sikre en vellykket implementering av ny teknologi samtidig som produktiviteten opprettholdes?

Hanne Leden, Customer Success Manager, Microsoft

Nye digitale løsninger medfører endringer i måten vi jobber på. Dette blir ofte møtt med forståelse fra de ansatte, men kan likevel oppleves som utfordrende. Hvordan støtter vi både ledere og medarbeidere ved innføring av nye digitale løsninger?

Hanne fra Microsoft deler noen av sine erfaringer og beste praksis for å unngå kaos, sikre en best mulig brukeropplevelse og oppnåelse av forventet økt produktivitet.

Hanne Leden (ID 432282)-modified (ID 432325)

Arve Lien Nielsen-modified

10:40 | Demo: Effektiv samhandling med M-Files og Microsoft 365

Arve Lien Nielsen, CEO, NettPost AS 

Se og forstå hvordan M-Files kan gi deg kontrollert samhandling i Microsoft 365 på tvers av dine forretningsområder. Hvordan er prosessen med å innføre en metadatadrevet løsning i praksis?


11:00 | Demo: Møt M-Files Aino, den generative AI-teknologien som forbedrer og styrker vår automatiserte plattform for kunnskapsarbeid.

Stig-Arne Ryeng, Industry Expert, M-Files

For virksomheter basert på kunnskapsarbeid, er PRODUKTIVITET og BRUKEROPPLEVELSE kritisk for VEKST OG LØNNSOMHET - spesielt i tider med økonomisk usikkerhet. Stig-Arne demonstrerer hvordan M-Files Aino gjør virksomheter i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten  til kunnskapsmedarbeidere og redusere forretningsrisiko.

stig_arnemodified

shutterstock_1494208253-modified

11:20 | LUNSJ OG MINGLE

Adresse

Til Microsoft sine lokaler kommer du lettest med buss eller med t-bane til Oslo Sentralstasjon med påfølgende kort gåtur. Bruk gjerne Ruter-appen for å planlegge reisen.
Capture-1

Få fart på forretningsdriften med m-files integrasjoner

Ved å integrere med Microsoft 365, SharePoint, Outlook, Teams, Word, PowerPoint, Excel med flere, effektiviserer M-Files arbeidsflytene dine og eliminerer frustrasjonen ved dupliserte dokumenter, og gir i stedet dine ansatte tilgang til riktig informasjon til rett tid. Dette gjør at teamet ditt kan jobbe mer effektivt, fokusere på det viktigste og gi god kundeservice.

téléchargement
Microsoft_Office_Outlook_(2018–present).svg
Microsoft_Office_Teams_(2018–present).svg
word-logo-0
microsoft-powerpoint-logo-0
61045dfc9cd69c000418c11a (1)

Om M-Files

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av Knowledge Work. Med M-Files sin plattform kan kunnskapsmedarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smartere og oppnå mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur, innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig for kunder å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i arbeidsprosessene samt automatisere sikkerheten og etterlevelse av regler. For mer informasjon, besøk www.m-files.com.

1200x628 Flashlight Microsoft - Single Image Ad - NO
1200x628 Workflows Microsoft - Single Image Ad - NO

Om Microsoft

Microsoft är ett av världens ledande techföretag inom molnstjänster, programvara och datorer. Microsoft grundades år 1975 och den svenska verksamheten startades år 1985. Microsoft Sveriges mål är att stärka människors, företags och samhällets möjligheter att göra Sverige konkurrenskraftigt och världsledande genom hållbar digitalisering.
Bland våra produkter och tjänster finns bland annat Microsoft Windows, Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Teams, Xbox, LinkedIn, Minecraft och sökmotorn Bing.